Category: News

De geoliede feestmachine K!X bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynamische optredens van K!X; van dance tot disco, van soul tot pop en van Nederlandstalig tot hedendaagse Top 40. Hierdoor is K!X als veelzijdige band voor alle typen feesten inzetbaar zoals evenementen, bruiloften, kroegen, bedrijfsfeesten en grotere podia.

K!X levert een totaalconcept voor iedere gelegenheid. Tijdens de pauze verzorgen wij gepaste muziek zoals Dance Classics en top 40 van nu. Kenmerkend voor K!X is dat zij in staat zijn om zeer goed in te spelen op de stemming en sfeer die bij de gelegenheid past. De professionele geluidsinstallatie en lichtshow leveren een belangrijke bijdrage aan de spetterende optredens van K!X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *